Skip to content
Дома » Вести » Лидерот гостува кај Спартак, младинките атакуваат на 10/10

Лидерот гостува кај Спартак, младинките атакуваат на 10/10

    На програмата во женската младинска лига е 12.коло од сезоната 2023/2024.

    Црвено-црните дами ќе бидат гости на тимот на РК Спартак, гостуваме како лидери на оваа средба во младинската лига. Досега во оваа конкуренција одигравме 9.кола и имаме максимални 27.бода, вардарки за напомена ја бранат ланската круна во оваа конкуренција.

    Дуелот кој се игра денес, вторник 16.април е закажан со почеток во 16-00 часот. Вардарки ќе “гостуваат” во салата Круме Кепески во скопската населба Кисела Вода.