Skip to content
Дома » Вести » Утре, сениорките и пионерките домаќини во „Круме Кепевски“

Утре, сениорките и пионерките домаќини во „Круме Кепевски“

    ЖРК Вардар утре, сабота 13.април го очекуваат два домашни натпревари во салата „Круме Кепески“ во Скопје. Настап ќе имаат сениорскиот и пионерскиот тим на црвено-црните дами, ова се закажаните дуели:

    • ВАРДАР-Кузман, 14:00 Часот, 13.коло пионерска група-А
    • ВАРДАР-Астибо, 16:30 Часот, сениорска лига 19.коло